Bili tići i Jakobušić

Hajduk osigurao budućnost: Šest mladih igrača produžilo ugovore!

Hajduk

Danas je bio veliki dan za Hajduk, jer su šest mladih igrača produžila svoje ugovore s klubom. Borna Buljan, Jere Vrcić, Mateo Jurić-Petrašilo, Niko Đolonga, Šimun Hrgović i Roko Brajković, koji su nedavno bili dio juniorskog tima, potpisali su nove ugovore koji će ih zadržati u Bijelima. Ova vijest je još jedan dokaz ulaganja Hajduka u razvoj mladih talenata.


Sretan trenutak obilježio je potpisivanje ugovora, a čestitke su stigle od strane Bore Primorca, voditelja Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna“. On je naglasio da su mladi igrači zaslužili ovo priznanje zbog svog talenta i kvalitete. Također, izrazio je zahvalnost trenerima i ostalim stručnjacima koji su sudjelovali u njihovom odgoju, ističući vrijedan rad Akademije.


VEZANI ČLANCI


Sportski direktor Mindaugas Nikoličius također je podijelio svoje zadovoljstvo ovim događajem. Naglasio je da Hajduk ima plan i program za daljnji razvoj ovih mladih igrača, te se nada da će mnogi od njih zaigrati za prvu momčad i pridonijeti rezultatima kluba. Nikoličius je također istaknuo važnost posudbi i povratka igrača poput Ivana Dolčeka, Filipa Čuića i Madžida Šošića, koji su se vratili zreliji i spremniji za izazove u prvoj momčadi.

Bili tići
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Hajduk svojim planskim radom s mladim igračima pokazuje da im je razvoj talenta prioritet. Klub pažljivo prati nastupe i napredak svojih igrača, a nedavno su angažirali i posebnu osobu koja se brine o igračima u njihovim partnerskim klubovima. Ovo je samo još jedan korak u osiguravanju budućnosti Hajduka, kako na terenu, tako i u pogledu razvoja mladih talenata.

Potpisivanje novih ugovora s ovim talentiranim igračima svakako je važan korak prema ostvarenju ciljeva Hajduka. Klub i navijači s nestrpljenjem će pratiti daljnji razvoj ovih mladih igrača i nadati se da će uskoro vidjeti njihov doprinos prvoj momčadi. Produžetak ugovora s ovim perspektivnim igračima pokazuje da Hajduk ima viziju i plan za izgradnju uspješne budućnosti.


IZ DRUGIH MEDIJA

Šest mladih igrača produžilo vjernost Bijelima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)