Marko Livaja

Marko Livaja Osvojio Trofej Nogometaš!

Hajduk Nogomet

Sa ponosom ističemo veliki uspjeh našeg igrača Marka Livaje, koji je osvojio prestižnu nagradu Trofej Nogometaš za najboljeg igrača SuperSport HNL-a u prošloj sezoni.


Organizirana od strane Hrvatske udruge “Nogometni sindikat” u suradnji sa Sportskim novostima i FIFPro-om, ova nagrada je posebno važna jer su igrači i stručni stožeri klubova SuperSport HNL-a imali priliku birati najbolje igrače.

Marko Livaja je svojim sjajnim igrama, golovima i predanim pristupom nogometu osvojio srca mnogih navijača Hajduka diljem Hrvatske. Njegova nevjerojatna igra u dresu Bijelih bila je ključna za postizanje uspjeha Hajduka u prošloj sezoni. Nominirani su bili još Ivanušec i Petković, ali naš Marko Livaja se istaknuo i zasluženo odnio pobjedu.


POSLJEDNJI ČLANCI


Također, treba istaknuti i činjenicu da su se među najboljih 11 SuperSport HNL-a, uz Livaju, našao i Dario Melnjak, dok su u užoj konkurenciji još bili i Ivan Lučić, Filip Krovinović, te Emir Sahiti.

Ovim člankom želimo čestitati Marku Livaji, ali i svim ostalim igračima Hajduka koji su sudjelovali u prošloj sezoni, te im poželjeti još mnogo uspjeha i pobjeda u budućim izazovima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)