Capan i Vrcić

Capan i Vrcić na posudbu u Široki Brijeg, Perišić upisao dvije asistencije u porazu Tottenhama.

Hajduk Nogomet

Capan i Vrcić pridružiti će se Širokom Brijegu na posudbi, u sklopu suradnje između Hajduka i ovog bosanskohercegovačkog kluba.


Kako piše Dalmatinski portal, ova talentirana dvojica igrača sada će se pridružiti Širokom Brijegu na posudbi, u sklopu suradnje između Hajduka i ovog bosanskohercegovačkog kluba. Iako se službena objava još očekuje, prelazak Capana i Vrcića u Široki Brijeg trebao bi biti potvrđen vrlo brzo.

Na Pecari ih čeka dobro poznato lice – Marijan Budimir, trener koji jako dobro poznaje njihove kvalitete i koji će sigurno uložiti napore kako bi ih maksimalno iskoristio u momčadi Širokog Brijega.

Marko Capan i Jere Vrcić već su pokazali svoj potencijal i talent na juniorskim terenima, a sada će im se pružiti prilika da se dokažu na višem nivou. Njihovo iskustvo u finalu Lige prvaka za juniore svakako će biti vrijedno u novom okruženju, gdje će se susresti s izazovima seniorskog nogometa i jačom konkurencijom.

Perišić upisao dvije asistencije u porazu Tottenhama

Ivan Perišić ostavio je sjajan trag na terenu u prijateljskoj utakmici između Tottenhama i West Hama. Iako je Tottenham poražen rezultatom 3:2, Perišić je pokazao svoju klasu i utjecaj na igru. Ušavši s klupe u drugom dijelu susreta, Perišić je odmah stvorio probleme obrani West Hama i zabilježio dvije asistencije koje su rezultirale golovima.

Ivan Perišić je pokazao svoju kvalitetu već u 47. minuti kada je uputio udarac prema golu, no njegov pokušaj je blokiran. Ipak, to je bio samo uvod u njegovu sjajnu igru. U 69. minuti, Perišić je izveo precizan ubačaj s desne strane koji je pronašao igrača Lo Celsa, a ovaj je uspješno završio akciju pogotkom.

Samo četiri minute kasnije, Perišić je ponovno pokazao svoje vještine asistencijom. Ovaj put je pronašao Udogiea koji je mirno završio akciju i poentirao za Tottenham.

Ove dvije asistencije svjedoče o Perišićevoj kvaliteti i sposobnosti da utječe na igru čak i kada ulazi s klupe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)