Melnjak i Mlakar

Vrime je za još jedan trofej!

Hajduk Nogomet Superkup

Igrači Hajduka uskoro kreću u žestoku borbu za prvi trofej sezone – Superkup!


Danas je dan koji dugo čekamo!

Hajduk danas igra protiv Dinama na Maksimiru u utakmici SuperSport Superkupa, otvarajući tako novu sezonu hrvatskog nogometa. Za nas navijače, ova utakmica ima ogroman značaj, jer je prilika da osvojimo prvi trofej u ovoj sezoni i pokažemo našu snagu protiv najvećeg rivala.

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Ova utakmica za prvi trofej sezone može pokazati trenutačni odnos snaga između Dinama i Hajduka, koji se, bez sumnje, nadaju osvajanju naslova prvaka ove sezone. Pobjeda u Superkupu donijet će pobjedniku ogroman poticaj i samopouzdanje, dok će poraženi trebati psihičku podršku kako bi se oporavio za naredni derbi i europske kvalifikacije.


VEZANE VIJESTI

Ivan Leko najavljuje borbu za Superkup: Hajduk motiviran protiv Dinama

Hajduk je uspješno potpisao tri nova pojačanja!


Ovaj susret također označava novu eru za Hajduk. Iako je prošla sezona bila turbulentna, vjerujemo da smo napravili važne promjene koje će nam pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Naši novi igrači pružili su nam nadu i vjeru u budućnost. Sa stručnim i ambicioznim trenerom Ivanom Lekom na čelu, imamo povjerenje da ćemo izgraditi jaku momčad koja će se boriti za naslov prvaka.

Naš klub je bio vrlo aktivan ovog prijelaznog roka, doveli smo pet kvalitetnih igrača koji će pojačati našu momčad. Vadis Odjidja-Ofoe, Zvonimir Šarlija, Ismael Diallo, Fahd Moufi i Leon Dajaku donose svježinu i novu dimenziju našoj igri. Vjerujemo da će se brzo uklopiti u momčad i pružiti sjajne nastupe.

Danas će se na terenu suprotstaviti novi Dinamo i novi Hajduk. Naš cilj je vratiti se na vrh i prestići Dinamo u njihovoj dominaciji. Imamo jaku upravu, stručni stožer i strastvene navijače koji će nas podržavati u svakoj utakmici.

VJEROJATNI SASTAV HAJDUKA

HAJDUK (4-2-3-1): Lučić – Moufi, Šarlija, Ferro, Melnjak – Pukštas, Krovinović – Dolček, Benrahou, Sahiti – Mlakar


IZ DRUGIH MEDIJA

SuperSport Superkup: Hajduk danas od 20 sati igra protiv Dinama na Maksimiru!

Nije ovo nikakva predigra, nego obračun za trofej!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)