Mindaugas Nikoličius

Mindaugas Nikoličius ekskluzivno za Dnevnik Nove TV

Hajduk Nogomet Transferi

Mindaugas Nikoličius i reporter Dnevnika Nove TV, Stipe Antonijević, pričali su danas o mogućem dolasku Perišića i Žapera, te o prodaji Luke Vuškovića.


Sjajan ulazak Hajduka u novu sezonu HNL-a došao je nakon turbulentnog ljeta na poslovnom planu, koje još uvijek traje. No, sjajni rezultati na terenu smanjili su potraživanja navijača koji sada žele čuti odgovore na neka pitanja vezana uz transfer politiku kluba. U središtu svih zbivanja po pitanju transfera nalazi se sportski direktor Mindaugas Nikoličius, koji je dao ekskluzivan intervju za Novu TV.

Hajduk je započeo sezonu s pobjedom protiv Dinama na Maksimiru, a potom su slavili i protiv Rijeke pred punim Poljudom, što je bio izvrstan start za momčad i radost za navijače. Međutim, idućih deset dana klub nema utakmica zbog odgode susreta s Osijekom, pa će pažnja navijača biti usmjerena na transfer aktivnosti kluba.

Jedno od glavnih pitanja kojima se bavi Hajdukov sportski direktor je mogući transfer Ivana Perišića. Perišić, koji izražava želju za povratkom na Poljud, ima još godinu dana ugovora s Tottenhamom. Nikoličius ističe da klub prati situaciju te će učiniti sve što je u njihovoj moći da ostvare njegov transfer, ali naglašava da postoje mnoge pretpostavke i uvjeti koji će trebati biti ispunjeni prije realizacije tog transfera.

Druga zanimljiva tema u prijelaznom roku je interes za Mihaelom Žaperom, bivšim kapetanom Osijeka. Nikoličius potvrđuje interes Hajduka za ovog igrača i ističe da će pratiti njegovu situaciju, te će, ako se ukaže prilika, pokušati ga dovesti u dres Hajduka.

Također, postoji i mogućnost prodaje Luke Vuškovića, a Nikoličius otkriva da je klub već primio konkretna ponuda od PSG-a i Manchester Cityja. Cijeli taj transfer zahtijeva složene dogovore između klubova i igrača, ali postoji velika vjerojatnost da će transfer biti realiziran u osmom mjesecu.


Intervju možete pogledati i pročitati OVDJE.


IZ DRUGIH MEDIJA

Nikoličius otvoreno progovorio o eventualnim dolascima Perišića i Žapera, te transferu Vuškovića

Nikoličius o Perišiću: To ćemo pokušati realizirati svim silama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)